Referenties Catering de 4 Seizoenen

3 mei 2019 - Groet Harry & Marjo

Vorig jaar hebben we de verjaardag van mijn man en vader samen gevierd. We hadden Eterij de 4 seizoenen gevraagd voor de catering van 30 personen.

Mijn vader houdt van de Hollandse pot en mijn man is meer van de buitenlandse keuken. Hoe ga je dat samenvoegen? Nou laat dat maar aan Ron & Erica over. Ze hebben een voortreffelijk buffet samengesteld:boontjes, gebakken aardappeltjes en heerlijke zalm als Hollandse pot. En moussaka als hoofdgerecht voor de buitenlandse keuken.

22 mei 2019 - Gonda Brinker

Verjaardag gevierd met een groep vrienden. We hadden een Aziatisch buffet besteld bij de 4 seizoenen. Het buffet was top! Heerlijk gegeten, voldoende en een geweldig service!

22 juli 2018 - Henny Toppen

Hebben voor ons verjaardagsfeestje een Aziatisch buffet besteld bij Eterij De 4 Seizoenen.
De samenwerking was zeer plezierig.Erica en Ron dachten goed met ons mee en kwamen zelf ook met allerlei ideetjes.
De gemaakte afspraken kwamen ze voor 100 % na.
Het eten was vers. Alles dezelfde dag gemaakt.
Onze gasten en ook wij waren één en al lof.
Kijken nu al uit naar de volgende verjaardag.
Top.

4 november 2018 - Corry en Peter Venema

Vanwege een aantal momenten dat wij iets te vieren hadden, hadden we besloten thuis september 2018 een groot feest te geven voor familie en vrienden, totaal zo'n 40 personen. Op mijn werk hadden wij al een goede ervaring met dit bedrijf. We hebben een afspraak met de 4 seizoenen gemaakt en doorgesproken wat de mogelijkheden waren. Daaruit volgde een menu die we in een 2e gesprek nog een keer doorgesproken hebben en nog een klein beetje bijgesteld. We hadden onder onze gasten ook mensen met zeer specifieke dieetwensen.

Ali Smit - 07-09-2018 - 11:59

Ik was 40 jaar werkzaam in het onderwijs en heb samen met mijn collega's genoten van een Aziatisch buffet in de tuin.
Na een gastvrije ontvangst en na goed overleg met jullie hebben we gekozen voor een proeverij van allerlei gerechtjes, vooral omdat het Aziatisch eten nieuw was voor de meeste mensen.
Het was een schot in de roos. Iedereen heeft genoten van het heerlijke eten.
Als we weer iets te vieren hebben komen we zeker terug.
Hebben we geen zin of tijd om te koken dan komen we in de winkel, waar ook verschillende gerechten staan.

Leonie Stol - 30-07-2018 - 15:12

In mei hebben deze zeer klantvriendelijke mensen bij ons de catering verzorgd in Leek. Het eten was heerlijk, we rijden ook nu nog regelmatig even langs als we in de buurt zijn! Zeker een aanrader!

Alex - 27-01-2018 - 11:18

Voor mijn 50e verjaardag Ron en Erica gevraagd een zeer gevarieerd menu voor de avond te verzorgen. Plaats buitenkeuken, thema mannen-BBQ, weer prima (droog en koud).
Het werd een zeer geslaagde avond met heerlijk eten, drinken en memorabel samenzijn, bij de vuurplaats!

Bedankt!

Mariska - 03-05-2018 - 11:33

We hebben van een heerlijk en goed verzorgd buffet genoten. Tóp!
Hartelijke groeten, Rebekka Loge Sappemeer

Janny de Vries - 27-10-2017 - 10:33

We hebben ons huwelijksfeest gevierd, we hadden bij Ron en Erika een Italiaans buffet geregeld. Met anti pasti vooraf. Een zeer goede keus. Bedankt voor het meedenken Erika. Van de gasten alleen complimenten gehoord.
Bedankt.
Jan en Janny de Vries.

Marike Perdok - 08-06-2017 - 19:10

Op 7 juni een geweldig buffet voor 35 personen verzorgt door Ron en Erica en de drankjes door Alwijn.
Alles ter gelegenheid van het feit dat de school in Westerbroek open mag blijven.Dankzij de inzet van de Verenigde Zelfstandige Dorpsscholen, de MR,OR,de Stuurgroep, de gemeente Hoogezand en de politiek!!!!!
Het was super verzorgd, heerlijke Hollandse maaltijd, met varkenshaas in pepersaus, heerlijk kleine gehaktballen, kip
met paprika, 2 soorten Hollandse groenten, salade. Als toetje een verrukkelijke panna cotta met aardbeien en een rode saus.

Hilde - 22-06-2017 - 16:41

Op 17 juni gaven wij een feestje. Italiaans buffet voor 50 pers. werd verzorgd door Ron en Erica. Het was weer top geregeld (dit was onze tweede keer). Weer veel complimenten gehad van de gasten over het geweldige buffet. De hele zalm (zag er prachtig uit), Ossenhaas en Albondigas balletjes waren heerlijk, ook de lasagne, gebakken aardappeltjes en de salades. Er was genoeg voor iedereen. Ron en Erica heel erg bedankt!

Marike en Gerrit - 18-07-2017 - 10:07

Op 15 juni een familiedag en ter afsluiting een buffet besteld bij Ron en Erica.Het was heerlijk en is bijna helemaal opgegaan. Iedereen was lovend over de smaak en het verzorgde uiterlijk.
Erica en Ron, bedankt.

Jurjen Niewold - 28-09-2017 - 12:58

Op 16 September het 50-jarig jubileum van de buurtvereniging gevierd. En daar moest eens een keer wat anders georganiseerd worden dan vaak standaard gebruikelijk is. Om voor een leuke diversiteit aan eten aan te bieden hebben Ron en Erica ons prima bijgestaan. De samenstelling was prima en we hebben positieve reacties ontvangen van de gasten en dat alles binnen een zeer korte tijd hebben ze het keurig geregeld.
Nogmaals bedankt.

Ton en Anke Schomaker - 03-10-2017 - 10:47

Voor mijn 65ste verjaardag hebben we voor 35 personen een Thais buffet door Ron en Erica laten verzorgen. Jong, oud, vegetariërs, alleen vis-eters, grote vlees-eters hebben van het buffet genoten. De smaken waren voortreffelijk op elkaar afgestemd, alléén maar positieve reacties hierop en er was ruim voldoende.

Ron en Erica ontzettend bedankt voor het samenstellen van het buffet, de verzorging en het hiervoor opofferen van jullie laatste vakantiedagen, dankjewel 😊

Ton en Anke

Brenda - 30-07-2016 - 14:16

9 juli 2016 werd ik 65 jaar en als Indische behoort bij een verjaardag eten. Zelf wilde ik dit jaar verlost blijven van het koken en kwam via via op de site van Eterij de 4 seizoenen. Afgaande op de recensies heb ik zonder meer voor 25 personen besteld. Niet wetende wat zou komen was de verrassing van de catering geweldig. Verzorging uitmuntend. Eten in overvloed en perfect gekruid en aldus heerlijk van smaak. Nog dezelfde avond werd al het serviesgoed en de bakken etc weer opgehaald. Mede dankzij Eterij de 4 seizoenen heb ik een heerlijke 65ste verjaardag kunnen vieren.

Alex & Carmen Kluppel - 23-07-2016 - 11:52

Op 17 juli waren wij 25 jaar getrouwd. Dit hebben we gevierd met een tuinfeest, met vele familieleden en vrienden. 
Voor de catering hebben we Ron en Erica gevraagd. Na onze wensen te hebben doorgenomen, hebben ze ons verrast met een topbuffet / barbecue. Ze hebben ons al het werk uit handen genomen (goed ontzorgd). Zowel de voorbereiding, het bereiden, de bediening en de afwas (van het servies). Werkelijk top, we hebben genoten en onze gasten ook.
Het was erg professioneel, zeer goede smaken van allemaal verse producten en dat voor een zeer schappelijke prijs.

Cees - 15-06-2016 - 12:00

Ik heb m'n verjaardag gevierd met ongeveer 30 vrienden en bekenden.
Ik heb daarbij "Eeterij De Vier Seizoenen" gevraagd een Thais buffet te verzorgen. En dat hebben ze gedaan en hoe! Zeer uitgebreid met een keur aan gerechten. De kwaliteit van een goede kok is af te lezen aan de smaken die hij in de gerechten tot uiting laat komen. En die smaken waren er, heel fijnzinnig en heerlijk. Over de prijs/kwaliteit verhouding ben ik zeer tevreden. Ook de aanwezige vegetariërs kwamen goed aan bod.
Het was een gezellig samenzijn met heerlijk eten. Bravo!
Cees.

Albert en Grietje Bijlsma - 24-05-2016 - 13:51

Beste Ron en Erika, we willen jullie een geweldig compliment geven voor de fantastische barbecue, die jullie voor ons verzorgd hebben. Al onze 55 gasten, van groot tot klein, hebben genoten van de verrukkelijke salades, het gevarieerde vleesaanbod en de verrassende sauzen. Ondanks de regen is ons verjaardagsfeest, mede door jullie aandacht en goede zorgen, een succes geworden. 
Nogmaals heel hartelijk bedankt!!! Albert en Grietje

Hein - 19-05-2016 - 23:29

Op 1e Pinksterdag heb ik mijn verjaardag gevierd, en de catering geheel laten verzorgen door Ron en Erica. Gezien het feit dat ik reeds enkele keren Azië heb bezocht en altijd geniet van het bijzondere eten, wou ik mijn 25 gasten verwennen met een Aziatische buffet. Dit was echt super geslaagd, iedereen vond het zeer verrassend van smaak. ingrediënten die niet voor komen bij de plaatselijke chinees. o.a. Kai Pad Kaprao is echt een aanrader, en Laab Kai een bijzondere samengestelde frisse salade met o.a.

wout de boer en martje drent - 28-10-2016 - 20:07

Na eerdere goede ervaringen met "De 4 Seizoenen" (zie ook verderop in dit gastenboek) hebben jullie ook nu weer een onvergetelijke indruk gemaakt met heerlijke gerechten (grieks dit keer) en de deze keer ook tot in de puntjes verzorgde verdere omlijsting met drankjes en aankleding.
Een onvergetelijk feest bij ons op het voormalig Station, dat mede dankzij jullie en het heerlijke 3-gangen buffet bij al onze vrienden, buren, familie en kennissen (tegen de 100 man) nog letterlijk voor op de tong ligt.

Sietske - 13-11-2016 - 22:28

Mede dankzij het voortreffelijke buffet van Eterij de 4 seizoenen hebben wij een fantastisch verjaardagsfeest gehad. Onze gasten waren zeer te spreken over het lekkere eten! 
Nogmaals hartelijk dank, 
Peter en Sietske

Ada - 06-12-2016 - 15:14

Wij wilden graag een tapas avond organiseren en we dachten direct aan jullie! Nu het was overheerlijk! Meer dan genoeg! Hartelijk dank voor de goede bezorging en verzorging van het eten.
Piet en Ada

J.L. de Bondt - 15-03-2017 - 14:04

In het weekend van 11-03-2017 een maaltijd voor 16 pers. besteld.
In overleg met de eterij een gevarieerd menu samengesteld. Hierbij de waardevolle suggesties van de eigenaars gevolgd. De maaltijden werden op afspraak afgeleverd. Alles bleek perfect in orde en de smaak van de gerechten was heerlijk volgens alle aanwezigen.
De volgende dag werd alles weer opgehaald zoals afgesproken.
Wij waarderen zéér de persoonlijke en vriendelijke bediening.

m. terpstra - 17-03-2017 - 12:00

In het weekend van 05-03-2017 een maaltijd voor 50 personen besteld.
In overleg met de eterij een gevarieerd menu samengesteld, alle gasten waren zeer tevreden over het menu en de samenstelling. 
De volgende dag werd alles weer opgehaald.
echte een aanrader en voor herhaling vatbaar

Ria Dodde - 21-03-2017 - 13:10"

Op 19 maart 2017 heb ik mijn verjaardag gehouden. Op aanraden van onze schoonzoon Maurits zijn we bij de 4 seizoenen uit gekomen. Dit was inderdaad een hele goede keus. We hadden een buffet van zowel koud als warme gerechten. En van de gasten die aanwezig waren hoorden wij dat het goed geregeld was en heerlijk. Dit vonden wij ook. Een relaxte verjaardag, want de volgende ochtend hebben ze alles weer opgehaald. Dus geen afwas. Super Ron en Erica heel erg bedankt met het meedenken van de hapjes. Bedankt Henk en Ria Dodde.